Bruikleen/verhuur duofiets

 

 

                                                   Bruikleen duofiets door particulieren

Bij onze activiteiten ligt de nadruk op het samen, in groepsverband, gezellig bewegen in de buitenlucht. In de loop van de jaren hebben we echter steeds verzoeken gekregen of het niet mogelijk is ook als particulier een fiets te lenen/huren.

Het gaat dan om vragen als:

     -Wij willen nog een laatste keer met vader of moeder langs bekende plekjes fietsen

          -Ik wil als mantelzorger/bekende graag een keer gaan fietsen met iemand die (nog) niet in groepsverband durft te fietsen, niet tegen de drukte van een groep kan…..

 

Hiervoor houden wij één fiets in reserve.

U kunt een aanvraag voor bruikleen van een fiets doen door middel van het aanvraagformulier bruikleen/huur op onze website, bij voorkeur minstens ruim één week van tevoren.

 

Wij maken kosten voor de aanschaf, onderhoud en stalling van de fietsen. Daarom brengen wij kosten in rekening voor uitleen/verhuur.  Om meer mensen gelegenheid te geven om gebruik te maken van onze duofietsen hebben we het tarief verlaagd.

 Prijzen bruikleen/verhuur Stichting Duofietsen Helmond per 1 april 2022

        Particulieren: per dagdeel 2,5-3 uur ( tussen 13:00 en16:30 uur)   tarief:  € 15,-  per fiets                 (Bij voorkeur te betalen met de op het formulier of de in de stalling aanwezige QR-code)      

 Uitgifte en inname van de fietsen in onze stalling Kastanjehoutstraat 2A , 5706XZ Helmond.

  (zie plattegrond onder deze pagina)

 Voor te laat terugbrengen brengen wij een boete in rekening van 50,--; ook voor hulp bij pech onderweg brengen wij kosten in rekening.

 

Evenementen, bedrijfsuitjes, en dergelijke

 

Wij worden soms ook benaderd om fietsen te leveren voor evenementen gericht op bewegen voor mensen met een beperking. Voorbeelden zijn activiteiten rond Koningsdag, jubileum Laarbeek Actief, en dergelijke. Ook bedrijven die maatschappelijk betrokken ondernemen zoeken soms naar een geschikte activiteit.

Tarief bedrijven/evenementen:  € 20,- per duofiets per dagdeel. 

Met deze vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen 06 -30226128 of via :