De heer Antoni was model voor de foto met Stichting Duofietsen Helmond. In het verleden zat hij al vaker op zo’n fiets en ook nu was hij al snel enthousiast. Zijn vrouw kijkt met een glimlach toe. ‘Mijn man is al boven de 90, tot een paar jaar geleden heeft hij nog badminton gespeeld. Hij is nog heel fit. We redden ons samen goed, met ondersteuning van het logeerhuis en de dagbesteding.’ Toen meneer Antoni zijn geliefde Indische eten niet meer kon maken, ging het echtpaar naar de huisarts en werd de diagnose dementie gesteld. ‘Nu geniet hij nog steeds heel erg van Indische muziek, die liedjes kent hij allemaal nog.’  

 

 

 

‘Dubbel genieten’

 

 

 

Stichting Duofietsen Helmond bestaat pas een paar jaar, maar het heeft in die tijd heel veel mensen (zoals mindervaliden en eenzame mensen) een leuk middagje uit bezorgd. Ook mensen met dementie zijn van harte welkom om samen met een vrijwilliger de omgeving op een duofiets te ontdekken. Meetrappen mag, maar hoeft niet.

 

 

 

Aan animo heeft Stichting Duofietsen geen gebrek. Zowel vrijwilligers als ouderen stappen graag op de duofiets. Jan van Schaik van de stichting vertelt: ‘Je beleeft samen een dagje uit. Tijdens het fietsen komen de herinneringen en mooie verhalen als vanzelf naar boven. Natuurlijk hoor je wel eens een aantal keer hetzelfde verhaal, maar het belangrijkste is om te zien hoe fijn ze het tijdens zo’n middag hebben. Je merkt dat mensen met dementie hier ook oprecht van genieten.’ 

 

 

 

Puzzel
Sinds kort heeft de stichting, na een gedwongen pauze vanwege corona, de activiteiten weer opgepakt. ‘We zijn, met een mondkapje op, weer enkele dagen per week begonnen met fietsen. Onze vrijwilligers halen deelnemers op bij tal van instellingen. De duo’s fietsen zo’n twee uur, met een koffiepauze tussendoor. ‘Het is voor onze planners een hele puzzel om het aanbod aan vrijwilligers en deelnemers zo goed mogelijk te combineren.’

 

 

 

De stichting probeert het duofietsen voor zoveel mogelijk doelgroepen beschikbaar te maken. ‘Zo hebben we ook een rolstoelfiets.’ Om het voor vrijwilligers zo aantrekkelijk mogelijk te maken, gaat het om fietsen met elektrische ondersteuning. ‘We krijgen vaak de vraag of het zwaar trappen is. Daarom nodigen we alle nieuwe vrijwilligers uit om proef te komen draaien, dan merken ze dat het eigenlijk heel soepel gaat.’

 

 

 

Dubbel genieten
Deelnemers betalen 4 euro per rit, een bijdrage voor het koffie- of theemoment. Aan animo is momenteel geen gebrek. ‘De meeste vinden het heel fijn dat ze na zo’n lange periode weer naar buiten kunnen. En datzelfde geldt voor onze vrijwilligers. Ik zeg altijd: met een duofiets geniet je dubbel. Het is voor zowel de vrijwilliger als de deelnemer echt een dagje uit.’

 


Ja, er wordt alweer gefietst!!


 Hartelijk dank voor het mooie gebaar van de Jumbo Stiphout.

Via de manager Ralph heeft de Jumbo 80 flesjes water geschonken voor onze gasten zodat we dit seizoen voorzien zijn van voldoende verfrissing tijdens onze Duofiets-ritten!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede rit vond plaats op woensdag 5 augustus.

Het was een hele fijn fiets middag, we hebben genoten!

Eugène had een mooie rit uitgezet en we hebben koffie gedronken bij de Bundertjes.

 


Duofietsen is weer heel voorzichtig gestart met inachtneming van het protocol zoals vermeld bij ons clubhuis. Voorlopig alleen op maandag en woensdag, met inachtneming van de (weers-)voorwaarden.

 

Dus hebben we maandag 3 augustus weer een groep mensen blij gemaakt. De Ameide genoot van de (ingekorte) tocht ondanks  wat (ook technische) onvolkomenheden. De vrijwilligers werkten goed samen om alles op te vangen.

 

We hebben bij de Rijpelaal gezeten, mooi weer gehad en waren op tijd terug.

 

 

 

 Voor de kenners:

 

Het fietspad in Mierlo_Hout langs het spoor is opgebroken dus aan zuidkant van het spoor over de weg naar de stad rijden is beter.

 


Johan Doomernik is teruggetreden als secretaris van onze stichting wegens andere drukke werkzaamheden.

Johan blijft wel vrijwilliger bij ons en zal ons te allen tijde blijven bijstaan om bestuurlijke problemen op te lossen.

Wij bedanken Johan voor zijn enorme inzet in het bestuur en voor zijn kennis en kunde bij het materiaalbeheer.

 

Per heden is Marjolijn Klik toegetreden tot het bestuur van de Stichting Duofietsen Helmond. Wij heten haar welkom in het bestuur als de nieuwe secretaris van de Stichting Duofietsen Helmond en wensen haar veel succes!

 

Het bestuur, 30 juli 2020


De corona pandemie woekert door in de wereld.

 

Ook in Nederland, zijn we nog niet in een situatie, dat er dagelijks geen besmettingen meer worden gemeld.

 

Toch keert hier een “normalere” manier van leven weer een beetje terug.

 

In verschillende instellingen worden langzaam aan weer bezoekers en vrijwilligers toegelaten.

 

Een aantal verzorgingstehuizen blijft echter nog zo voorzichtig, dat nog maar weinig anderen, dan de strikt noodzakelijke mensen binnen mogen komen.

 

Ook thuiswonenden zijn het waarschijnlijk net zo beu als u en wij om “achter de geraniums” te blijven.

 

Gelukkig hebben virologen inmiddels (h)erkend, dat naar buiten gaan gezonder is dan binnen zijn.

 

Zo veel mogelijk frisse lucht is beter en UV straling doodt het coronavirus. De besmettingskans is flink afgenomen.

 

 

 

Daarom is het duofietsen in Helmond en omgeving nu ook weer toegestaan door RIVM, overheid en de gemeente.

 

Wel moet ook iedereen zelf, vrijwilliger en gast, zijn/haar eigen verantwoording nemen, want voor uw persoonlijke situatie moet u zelf beslissen.

 

Misschien acht u zich behorend tot een risicogroep en wil u nog liever niet duofietsen: dat kan en mag alleen u natuurlijk beslissen.

 

 

 

Maar het bestuur van Stichting Duofietsen Helmond heeft besloten het duofietsen per 1 augustus 2020 weer voorzichtig op te starten op enkele dagen per week.

 


Beste Duofietsvrijwilligers,

 

Een kleine update……

Helaas blijft de Duofiets-lockdown maar voortduren  en er is nog steeds geen vooruitzicht wanneer en hoe we weer kunnen gaan Duofietsen.

Omdat veel van onze gasten in zorginstellingen verblijven en daardoor ook vaak tot de risicogroep behoren, zijn die voor ons voorlopig niet toegankelijk.

Echter er zijn ook een aantal gasten die thuis verblijven.

Voor deze gasten is er wel geprobeerd om via aanvullende maatregelen te kijken of we toch niet kunnen gaan duofietsen.

 Zo zou er volgens sommigen (Fietsmaatjes in Leiderdorp) wel gefietst kunnen worden als er een kuch-scherm op de fiets tussen vrijwilliger en gast geplaatst wordt.

Tevens moeten er uitgebreide, goedgekeurde protocollen zijn geschreven.

Ik heb dit voorgelegd aan de GGD Brabant en aan de Gemeente Helmond maar die houden vast aan de basisregel van 1,5 meter afstand en dat is er dus niet op een Duofiets.

Een tussenscherm, gezichtsscherm of mondkapje  is volgens deze instanties  geen vervanging  van de 1,5 m. afstand en dus niet toegestaan op een Duofiets.

 De regeling kan overigens lokaal verschillend zijn.

We kunnen uiteraard niet riskeren dat als we gaan duofietsen er mensen daardoor besmet raken.

 Ook willen we niet dat er een boete van 2x € 390,- aan 1 duofiets blijft hangen….

We blijven echter hopen op versoepelingen  zodat we eindelijk  weer kunnen gaan Duofietsen.

 

4 juni 2020

 


Ondanks de huidige moeilijke omstandigheden voor ondernemers vanwege het coronavirus heeft onze sponsor Deelen Stoffen en Gordijnen aan de Houtse Parallelweg te Helmond toch gemeend de Stichting Duofietsen Helmond extra te moeten helpen met een aantal voor ons noodzakelijke onderdelen voor de inrichting van ons clubhuis.

Waarvoor onze welgemeende dank!

 


Helaas zijn we inmiddels allemaal op één of andere manier getroffen door het Corona virus.

Niet dat bij elk van ons het virus al door de gelederen kruipt, maar dan toch minstens dat je bijvoorbeeld geen WC-papier meer hebt en je je met een ouwe krant moet behelpen.

Alle gekheid op een stokje: voor veel mensen in onze doelgroep is het nu wel spannend en moeten we er alles aan doen om besmetting te voorkomen.

Natuurlijk gaan onze fietsen nu ff niet van stal. We zullen meewerken om te proberen de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen of vertragen.

Voorlopig dus helaas geen ritten. Dat zullen jullie begrijpen


Stichting Duofietsen Helmond krijgt ontzettend veel hulp van Ralf Schröder van StudioYara, vandaar dat we het logo hier plaatsen en u vragen daarop te klikken om te zien wat zij voor u kunnen doen.

 

                    Ralf, heel erg bedankt voor het vele werk!


Dhr. Claassen van Claassen Gordijnstoffen en meubelstoffen heeft de stof voor de stoelkussentjes gedoneerd aan de Stichting Duofietsen Helmond.

De stof is watervast en als we dit jaar fietsen en lekker zitten weten we wie hier mede voor gezorgd heeft. Bij voorbaat dank hiervoor namens onze gasten.

Claassen heeft een uitgebreide collectie gordijnen en meubelstoffen en heeft zijn showroom aan de Pater Bollen straat 9-11 in Helmond. 

Over ongeveer 2 maanden zit hij met zijn bedrijf in Mierlo in het pand van van Heeswijk meubelen en slapen Nijverheidsweg 1. 

zie ook onze pagina: Sponsors


Onze eerste reclamebord-sponsors


Hartelijk dank aan de firma Spirotech voor deze bijzonder gulle gave......


Surprise voor het bestuur!

Dat was een verrassing !!!!!!

Op 29 januari zouden net aan onze bestuursvergadering beginnen, toen er plotseling gebeld werd en er iemand aan de deur stond met een cadeautje: De LEV groep en de gemeente Helmond  hadden ons bestuur genomineerd als "super-bestuur"!

En we wisten niet eens dàt we genomineerd waren........ en door wie.

Een dubbele verrassing, waar we natuurlijk allemaal heel blij en trots op mogen zijn. We willen degene die hiervoor gezorgd heeft langs deze weg hartelijk danken voor de voordracht.

Maar een "super-bestuur" kan natuurlijk niet zonder al die vele andere "supersterren", : onze vrijwilligers!

Daar zijn wij dan ook weer heel trots op, op onze beurt!

 

Nogmaals hartstikke bedankt. We voelen ons gevleid.

 

Bestuur Stichting Duofietsen Helmond.

 


Uitbreiding van onze duofietsen voorraad:  Een duofiets en, heel bijzonder,een RIKSJA!

Met dank aan de LEV groep............

ze moeten alleen nog even nagekeken worden op veiligheid en bruikbaarheid door onze technici.Op 8 november werd in het paviljoen van Speeltuin Helmond West het jaarlijks feestje voor de vrijwilligers van Stichting Duofietsen Helmond gehouden. Namens het bestuur  bedankte onze voorzitter ALLE vrijwilligers voor hun inzet. Mede dankzij de grote opkomst werd het nog een erg gezellige middag....

Hieronder wat sfeerbeelden.

  Petje af!


Alle mensen die via de Rabo Clubsupport actie op ons gestemd hebben, hartelijk bedankt !!

Een bedrag van  1500 euro!

 

GEWELDIG!!!!!


Eind september 2019..............

Het weer gaat afnemen. Het wordt wat natter kouder en winderiger.

Onze gasten zijn hier meer gevoelig voor dan de vrijwilligers. Dat komt natuurlijk omdat onze vrijwilligers goed in beweging zijn.

Maar onze Stichting is niet voor één gat te vangen. Wij zorgen goed voor onze gasten.

 

Als ze het dus wat koud krijgen dan pakken we ze warm in en genieten ze toch van een mooie rit.Pech onderweg....

(door een van onze verslaggevers)

Iedereen die wel eens fietst krijgt ooit te maken met een kapotte band. Zo ook bij een van onze Duofiets ritten. Bij Tuincentrum van de Velden in Bakel, overigens een zeer gewaardeerd koffieadres van ons, moest de band gerepareerd worden. Onderweg hadden we hem (de band) al een paar keer opgepompt.

Hij (de band) liep telkens opnieuw leeg. Terwijl de gasten, die we op de fiets in de schaduw hadden geplaatst, met elkaar in gesprek gingen begonnen de vrijwilligers aan het plakken van de band. Na ongeveer 10 minuten hebben we onze tocht weer voortgezet. Door het mooie weer en de koffie bij McDonald's hadden we weer een tocht waarover de gasten uiterst tevreden waren.

En dus dan ook de vrijwilligers.....


Rawhide

Het is vrijdag 16 augustus en vandaag stond er een Duofietsrit gepland met gasten van de Moeraseik. 

Na aankomst bij de stalling was ik bezig met enige standaard voorbereidingen te treffen. Ruim op tijd kwamen de vrijwilligers binnen, die meteen begonnen met de fietsen buiten te zetten. Ieder deed voor zich een gedeelte van de voorbereidingen. Een gezellig en prettig groepje vrijwilligers. Rond half twee kwamen we bij de Moeraseik aan. Er stonden 6 gasten klaar. We hadden gerekend op 7. Dus moest een andere gast even de betreffende optrommelen. Toen deze gevonden was gaf ik aan dat hij hiermee minpunten had gescoord. Hij vroeg of dit af te kopen was en gaf onze Stichting een kleine fooi. Dus alles was meteen kwijtgescholden. Ook hier hadden we te maken met een heel gezellig groepje gasten, die er echt zin in hadden. We hadden onze rolstoel voor de voorzichtigheid meegenomen. De betreffende man had zelf ook een standaard rolstoel waarvan een voetsteun echter van was afgebroken. Een technische man van de instelling kon dit snel tijdelijk repareren met een tie-wrap . 

Het weer was ook voortreffelijk dus na het innen van de persoonlijke bijdrage klonk het  head 'em up, move 'em on, rollin' rollin' rollin' Rawhide, en we waren op weg. Langs het kanaal de brug over en gedeeltelijk door Dierdonk. Langs de palingrokerij naar Berkendonk. Daar merkte een van de vrijwilligers op dat hij nog een mooi stukje aanvulling van de route had. De Ritleider liet hem voorop rijden. Na een 500 meter gereden te hebben reden we in een fuik omdat een grote machine het bermgras aan het maaien was en we er niet langs konden. Er werd om gelachen en na enige tijd maakte de machine toch plaats om ons treintje door te laten. Via de Rakt kwamen we op de Deurneseweg en na die een stuk gevolgd te hebben kwamen we voor het eerst bij Mc Donald voor ons gebruikelijk kopje koffie of thee. Ondanks dat deze keten toch meer gericht is op jongere bezoekers, werden we heel enthousiast en spontaan ontvangen. We gingen buiten zitten en de koffie, thee en cappuccino werden netjes en heel vriendelijk gebracht. En dat voor € 1,- per stuk. Toch een geweldige service vind ik. 

 

 

Na een 20 minuten lekker gekletst te hebben met elkaar, hebben we onze gasten weer op de fietsen geplaatst een controlecheque uitgevoerd en toen hebben we ons opgesteld om een mooie foto te maken voor de ingang van de Mac. Na head 'em up, move 'em on, Rollin, Rollin,Rollin Rawhide gingen we weer op pad en na een gedeelte door de Rijpelberg te hebben gefietst,  zijn we het kanaal weer overgestoken via de fietsbrug. en zijn we met een kleine omweg teruggefietst naar de Moeraseik. De gasten waren enthousiast, vonden het een mooie route en boden zich al weer direct aan voor een volgende rit.

Nadat we iedereen weer naar de juiste plek of  rollator begeleid hadden, klonk weer  head 'em up, move 'em on, Rollin, Rollin,Rollin Rawhide en  hebben we de terugreis aangevangen.

 

Al met al een geslaagde middag zeker als je de gasten ziet lachen van oor tot oor.


Woensdag 7 aug 2019 bij het kasteel van Helmond


Maandag 29 juli 2019 bij het Warande dierenpark


Vrijdag 12 juli 2019 rit met de Moeraseik


DUOFIETSERS WORDEN VRIJWILLIGE BRANDWEERMANNEN

Afgelopen vrijdag 21 juni 2019 was de stichting Duofietsen met een aantal gasten een leuk ritje aan het maken door Helmond en Aarle-Rixtel. De gasten hadden volop genoten en kregen als toegift nog een bermbrandje te zien. Langs het kanaal in de berm van de Aa nabij het koeienpad werd hun aandacht getrokken door een bermbrandje. 

De brandweer was al op de hoogte gesteld en onderweg. Nadat zij de gasten op een veilige afstand hadden gezet kwamen de vrijwilligers direct in actie om de beginnende brand te blussen. In eerste instantie werden hiervoor de flesjes meegenomen drinkwater gebruikt. Omdat dit niet afdoende was, ging een van de vrijwilligers, ondanks het risico van een nat pak, met een daar gevonden oud kinderbadje water scheppen uit de Aa. Hiermee kon het brandje worden geblust en bleef alleen een hoop rokende gras en riet achter. De brandweer heeft de nog smeulende plek verder gedoofd.Dinsdag 30 april heeft onze Stichting Duofietsen Helmond de rustpauze tijdens de rit gehouden bij dagbesteding “ Thuis bij Mientje” in een prachtige entourage. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met een lekker koekje erbij gezellig gekletst met onze gasten maar ook met Christel en haar gasten. Dit adres is zeker aan te bevelen aan iedereen die een leuke dagbesteding zoekt op een prachtige locatie. Mogelijk gaat de Stichting Duofietsen in de toekomst onderdeel van de dagbesteding uitmaken.


Reactie Oranje comité Koningsdag Stiphout

We zagen rond een uur of 5 een aantal mensen heel gezellig terugkomen van de fietstocht met inderdaad al leuke reacties. Van Annette kregen we ook terug te horen dat de mensen er wat betreft het weer ertegenop zagen, maar achteraf het “voor geen goud hadden willen missen”. De Duofietsen zijn gewoon ook superfijn voor de mensen die wat minder ter been zijn. Dus ook voor jullie hartelijk dank voor de hulp en voor de bijdrage aan een leuke, gezellige dag voor de mensen. Inderdaad voor herhaling vatbaar!

 

Michiel


Koningsdag 2019 Stiphout

 We hebben die dag genoten, samen met onze vrijwilligers en natuurlijk onze gasten!
Het was prima georganiseerd en er was goed ingespeeld op de mindere weersomstandigheden.Na een voortreffelijke gratis lunch .......

konden wij om 14.30 verzamelen en samen met onze duofietsgasten en de huifkar konden wij beginnen aan de historische fietstocht. Weer diverse historie geleerd en bijna droog aangekomen bij kasteel Croy , konden we daar genieten van de goede koffie en de lekkere koningsdag-traktatie.

 

De mooie film over landgoed Croy was de slagroom op te taart! Harry en Bert ook hartstikke bedankt voor de verhalende begeleiding tijdens de fietstocht!

Trouwens meteen weer een koffieadres erbij tijdens onze vele duofietstochten. Zeer gastvrije mensen die nieuwe Croy beheerders!De geringe buien en wat wind onderweg zorgden voor wat tegenslag (1 of meer paraplu’s overleefden het niet).

Vandaag ontving onze penningmeester jullie gulle gift a €100,-  waarvoor onze hartelijke dank!

Voor herhaling vatbaar!

 

Toine

 Stichting Duofietsen Helmond

 


De kop is eraf!!

Beste vrijwilligers,

"De kop is er af, we zijn vertrokken". Sinds 1 april fietsen we weer dagelijks in de middag in en rond Helmond. Die eerste rit van het seizoen was geen grap, maar heel heus. We hadden prachtig weer en een mooie route. Het ging naar Aarle-Rixtel op deze eerste rit met mensen van onder andere de Blindensoos. Het was warm genoeg om heerlijk buiten in het zonnetje te zitten bij Snoep-Jantje. Heel gezellig. Gast Jan heeft me geleerd hoe ik de twintig en vijftig muntjes beter uit elkaar kan houden: op de rand van de 20 Eurocent muntjes zitten slechts enkele kerfjes!!  Jan weet zo direct of hij een 20 cent of 50 cent vast heeft. Weer wat geleerd!

Bijna alle door-de-weekse dagen van de afgelopen weken hebben we gefietst. Een enkele keer was het te koud en/of te nat. De eerste weken waren af en toe nog frisjes. In de mandjes achterop of in onze kast in de fietsenstalling liggen warme wanten en omslagdoeken. We hebben ze gebruikt als het wat aan de koude kant dreigde te worden.

Wat zijn we blij verrast met de beenwarmers, gebreid door de lieve dames van het  Alphonsus. Wat een schatten, he?                                   

 

 Voor onze Duofietsers gebreid, zodat onze gasten er altijd warm bij kunnen zitten.  We hebben ze ook al  gebruikt, het was een uitkomst.

Ook hebben we al weer een aantal fijne middagen kunnen verzorgen en veel blije gezichten gezien. Soms waren dat gezichten "van vorig jaar", maar er waren ook weer "nieuwe". Zowel bij de gasten als bij de vrijwilligers trouwens. Maar liefst 25 nieuwe vrijwilligers hebben zich al aangemeld in de eerste maanden van dit jaar en we hebben dus al 3 opleidingsmiddagen verzorgd. De meeste aspirant vrijwilligers zijn ook daarna meteen al eens ingepland en hebben hun eerste echte duofietsmiddag succesvol meegefietst

Hoewel het  duofietsseizoen 2019 bij ons pas op 1 april begon, waren er toch al een paar "verzoeknummers" in maart. Zo is er een hele fijne fietsmiddag verzorgd met en voor het Thomashuis. Geert en Toine hadden een mooie route uitgezocht en een leuke uitnodiging verstuurd naar de gasten voor hun "Dino-route".

Op 15 maart met NLDoet hebben burgemeester en wethouders ons geholpen een extra fietsdag te realiseren. Die dag maakten onze gasten van de gelegenheid gebruik om een paar politieke vragen in de groep te gooien en plaagden de verschillende politieke kleuren elkaar naar hartenlust. Chris en de burgemeester echter zijn "vrienden voor het leven" (volgens hem...). Het werd  een heel vrolijk en gezellig gebabbel. Wat hebben we gelachen en genoten van de rit. Na de thee/koffiepauze  waren de wethouders stoer genoeg om zelfs door wat fikse regenbuien te fietsen en iedereen weer netjes terug te brengenDat waren echter de geoorloofde maartse buien. En ook april doet wat hij wil, maar hopelijk ook wat wij willen: heel veel mooi fietsweer. Laat nou de lente met al het frisse groen maar helemaal losbarsten. We zijn er klaar voor.

Groetjes,

Daphne

Stichting Duofietsen Helmond

 

En oh ja: vergeet niet de Koningsdag te bezoeken: Duofietsen is ook van de partij in Stiphout en we fietsen mee in de historische tocht naar het kasteel van Croy!.  


Ook de lokale kranten plaatsten een artikel over de activiteiten op 15 maart van de Stichting Duofietsen Helmond


Op Dinsdag 19 maart zijn een aantal bestuursleden en coördinatoren op (werk)bezoek geweest bij Van Raam in Varsseveld, de fabrikant van een deel van onze duofietsen.

Na een redelijke lange reis en een kleine lunch werden we hartelijk ontvangen door Melissa die ons eerst een presentatie gaf over de historie en de werkzaamheden bij Van Raam.

Vervolgens kregen we een uitgebreide en zeer interessante rondleiding in de nieuwe fabriek. Nadat onze vele vragen beantwoord werden kregen we de gelegenheid om op hun eigen testbaan een duofiets met 3 gastenplaatsen ( Fun train) en een nieuwe rolstoelfiets uit te proberen. 

Al met al een zeer geslaagde dag waardoor we beladen met ideeën en plannen als Stichting Duofietsen Helmond vooruit kunnen.

Op de  Foto's pagina staan de foto"s


Prachtig filmpje gemaakt door onze Geert !

In het kader van NLDoet  is op vrijdag 15 maart 2019 het voltallige college van Burgemeester en Wethouders van Helmond op bezoek geweest bij onze Stichting Duofietsen Helmond. Ook hebben ze allemaal met een aantal van onze regelmatige gasten een voor iedereen onvergetelijke Duofiets rit uitgevoerd.


Onze nieuwe stalling, vergaderruimte en verzamelpunt is bekend !! ( mèt keuken en toilet)