Rabobank ClubSupport

 

Wij als Stichting Duofietsen Helmond doen dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport. Met deze actie beslissen leden van de Rabobank over de verdeling van de door Rabobank Helmond beschikbaar gestelde honderdduizend euro !!!

Hoe werkt dit?

Alle leden van Rabobank Helmond worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die van 27 september tot en met 11 oktober 2019 uitsluitend via internet uitgebracht kunnen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Wil een lid alle stemmen gebruiken, dan zal hij/zij dus op minimaal twee verschillende verenigingen/stichtingen moeten stemmen. Een lid kan op maximaal vijf verschillende verenigingen/stichtingen stemmen.

Hoe meer stemmen wij ontvangen, hoe meer geld we krijgen Het is dus belangrijk dat jij dit deelt met jouw mede vrijwilligers, vrienden en familie. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat wij ons als Stichting Duofietsen Helmond kunnen doorontwikkelen.

Geen lid en wel een rekening bij de Rabobank ? .. dan kun je gratis lid worden. zie hieronder: